AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:03:2019 08:59
Suarez: Gerrard talte mig fra skifte til Arsenal

Steven Gerrard blandede sig og talte Luis Suarez fra at skifte til Arsenal i sommeren 2013.


Kun 18 måneder efter sit skifte til Anfield forsøgte Luis Suarez at gennemtvinge et skifte til Arsenal, efter Liverpool ikke havde formået at kvalificere sig til Champions LEague.

Arsenal bød angiveligt £40.000.001 på angriberen, da et bud i omegnen af £40 millioner dengang skulle aktivere en kontrakt i Suarez' kontrakt, der gjorde det muligt for ham at forlade The Reds.

Men Liverpool nægtede at sælge til Premier League-rivalen, måske med hjælp fra Steven Gerrard.  Ifølge Luis Suarez var det nemlig Captain Fantastic, der overtalte ham til at droppe skiftet til The Emirates.

- Vi kvalificerede os til Europa League, men sæsonen endte skidt. Jeg var på vej til Arsenal, tvang mig selv til at skifte, da Steven fortalte mig; "Jeg lover dig, at hvis du bliver en sæson mere, kan du tage til Bayern, Barcelona eller Real Madrid.  Bare bliv et år mere, for du får det ikke bedre hos Arsenal,"  fortæller Suarez til Otro.

De ord gjorde indtryk på den uruguayanske angriber, der i dét øjeblik besluttede, at Arsenal måske ikke var det ideelle skifte alligevel.

- Det var den eneste snak, jeg havde med Gerrard på daværende tidspunkt, og jeg fortalte min agent, at jeg havde besluttet mig for at blive, siger Suarez.

- Hans ord overbeviste mig. De kom fra en person, som bekymrede sig for mig, ønskede mig det bedste og så mig lide til træning. De var ord fra en ægte kaptajn, og det rørte mig meget dengang. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED