AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:08:2020 13:16
Sturridge vil tilbage til Premier League: Jeg har meget at give

Daniel Sturridge mener ikke, at han er færdig i Premier League, og derfor vil han gerne tilbage.


Han har spillet for fem klubber i Premier League, men lige nu står Daniel Sturridge uden kontrakt, og den 30-årige angriber vil rigtig gerne prøve sig af i den bedste engelske række igen.

Han fortæller dog også, at han har muligheder for at komme andre steder hen.

- Vi har muligheder rundt omkring i verden, men jeg er englænder, jeg har altid elsket at spille i Premier League, siger han til Sky Sports.

- Jeg mener, jeg har meget at give til Premier League, og jeg vil sige, at det er min førsteprioritet. Jeg føler, at jeg har noget, der ikke er færdiggjort, så jeg vil gerne tilbage og spille der.

- Jeg er åben for at spille i andre ligaer. Det er ikke kun Premier League, jeg kommer til at overveje, men at komme tilbage til England og yde mit bedste vil være en stor mulighed for mig, fortæller Sturridge.

Sidste sommer skiftede angriberen fra Liverpool til Trabzonspor, men kontrakten blev ophævet i starten af marts.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED