Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2020 09:25
Stridsøksen er begravet: Tottenham-profil ønsker at blive i klubben

Tanguy Ndombélé kommer ikke til at presse på for en transfer før deadline day i dette transfervindue, da forholdet til José Mourinho skulle være i bedring.


Tanguy Ndombélé har besluttet sig for at forblive i Tottenham, efter franskmanden og José Mourinho har begravet stridsøksen.

Der var ellers spekulationer om, hvorvidt Spurs' rekordsigning kunne forlade klubben efter kun en sæson, fordi forholdet til den portugisiske manager efter sigende brød fuldstændigt sammen.

Mourinho har ved flere lejligheder kritiseret midtbanespilleren, men franske L'Equipe lægger nu op til, at spiller og træner er blevet enige om at give hinanden endnu en chance denne sæson.

Forleden reddede Ndombele Tottenham fra et alt for tidligt exit fra Europa League-kvalifikationen med sit afgørende mål mod Lokomotiv Plovdiv, og fredag indikerede José Mourinho med sine udtalelser om franskmanden, at de to atter har et fungerende forhold til hinanden.

- Tanguy er i en udviklingsproces. Sidste sæson var han ikke. Sidste sæson var han fastlåst i en situation, hvor jeg ikke kunne se nogen udvikling, sagde Mourinho efter sejren over Plovdiv.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED