AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:07:2019 15:58
Stramt budget var en stopklods: Arsenal ville have Hazard og Courtois

Den tidligere transferchef i Arsenal, Dick Law, fortæller, at Arsenal ville hente Eden Hazard og Thibaut Courtois, før de skrev under med Chelsea.


Dick Law agerede transferchef for Arsenal i perioden 2005 til 2018, og han har på det seneste afsløret detaljer om købet af Mesut Özil og Alexis Sanchez samt det famøse £40,000,001-bud på Luis Suarez i 2013. 

Nu løfter den tidligere Gunners-chef sløret for endnu en transferhistorie.

Law fortæller således, at London-klubben var desperate efter at hente Thibaut Courtois og Eden Hazard, før de fuldførte deres skifte til rivalerne fra Chelsea. 

- Vi havde de økonomiske muskler, men vi var ikke sikre på risiciene. Hvis vi brugte mange penge på en spiller, som ikke ville få succes, ville det sende klubben i økonomiske vanskeligheder, fortæller Law til Goal

- Missede vi store talenter? Helt sikkert. Jeg kan huske, at jeg sad i møde med Steve Rowley, Ivan Gazidis og Arsene Wenger, og vores munde løb i vand over Thibaut Courtois. Vi vidste, at han var god. 

- Det var det samme med Eden Hazard, som vi gerne ville hente. Men der var en følelse af, at vi skulle være køre klubben med ansvarlighed og omtanke. Vi var hele tiden opmærksomme på, at hvert pund vi brugte, skulle vi bruge som om, det var vores egne penge. Det var virkelig kompliceret. 

Thibaut Courtois skiftede fra Genk til Chelsea i 2011, hvorefter han blev udlejet til Atletico Madrid. Eden Hazard skiftede fra Lille til Chelsea året efter. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED