AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2019 12:41
Stort tidspres: Solskjær ønsker adskillige signings inden næste uge

James Robson skriver, at Ole Gunnar Solskjær ønsker størstedelen af Manchester Uniteds transferaktivitet på plads inden mandag.


Seks dage, hvis man skal tro James Robson fra London Evening Standard.

Det er den tid, som Ed Woodward og chefforhandler Matt Judge har til at sikre sig størstedelen af Manchester Uniteds transfermål for denne sommer.

Én skulle være meget tæt på at være færdiggjort, da vi blot sidder og venter på, at De Røde Djævle og Crystal Palace får et endeligt gennembrud i forhandlingerne om Aaron Wan-Bissaka.

Men Manchester Uniteds pre-season-træning starter nu på mandag, og Solskjær satser på at se flere nye ansigter til den tid.

Daniel James er som bekendt allerede på plads, Aaron Wan-Bissaka burde blot være et spørgsmål om tid, men Manchester United-ledelsen er i den grad underlagt et gevaldigt tidspres, for Solskjær ønsker op mod fire signings yderligere.

London Evening Standard skriver, at klubbens næste mål bliver to midtbanespillere samt en højreback, mens eventuelle salg af Romelu Lukaku og Paul Pogba vil betyde, at endnu flere signings er på vej indad porten på Old Trafford.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED