AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:07:2019 20:31
Stort scoop til en halv milliard: Portugisisk landsholdsstjerne forhandler med Wolves

Ruben Dias er i forhandlinger om et skifte til Wolverhampton, skriver The Express and Star.


Wolves er alt andet end tamme på transfermarkedet og viste sidste sommer, at klubben sagtens kan tiltrække relativt store navne.

En flot tilbagevenden til Premier League har betydet, at klubbens status blot er blevet endnu større, og derfor kan man nu begynde at tiltrække spillere som Ruben Dias fra Benfica.

Således skriver The Express and Star, at Wolves er i forhandlinger med den 22-årige portugisiske landsholdsforsvarer, som har en frikøbsklausul på hele £57 millioner -  knap en halv milliard kroner.

Tim Spiers fra lokalmediet i Wolverhampton skriver, at indledende forhandlinger har fundet sted mellem de to klubber, og det ville ikke komme helt bag på os, hvis Dias endte i klubben - selvom også United, Arsenal og Real Madrid har været sat i forbindelse med ham.

Wolves har allerede adskillige portugisiske spillere på lønningslisten takket være superagenten Jorge Mendes, som har tætte forbindelser til klubben. Han er tilfældigvis også agent for Ruben Dias, og det i sig selv kunne meget vel stille Wolves i en stærk position.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED