Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:04:2021 12:11
Stort dilemma på Old Trafford: Ny kontrakt til Pogba eller sommersalg?

Manchester United er i stor tvivl omkring Paul Pogbas fremtid på Old Trafford, skriver Daily Mirror.


Om cirka 14 måneder udløber Paul Pogbas kontrakt med Manchester United.

Situationen efterlader klubben i et dilemma, hvor der er tre muligheder, og De Røde Djævle er i tvivl om, hvilken retning de skal tage. Det skriver Daily Mirror.

Ole Gunnar Solskjær har tidligere udtalt, at han gerne ser Paul Pogba blive i klubben, men det vil kræve en ny kontrakt med forbedrede vilkår, som skal forhandles på plads sammen med Mino Raiola. 

En anden mulighed er at sælge ham til sommer og forsøge at få en del af de penge tilbage, som de betalte for ham i 2016. Dengang lød prisen på £89 millioner.

Den sidste mulighed er at lade ham blive i klubben kontrakten ud, hvorefter han kan forlade klubben på en fri transfer. 

Ifølge Daily Mirror er Ed Woodward og den nye sportslige ledelse i tæt dialog om den store beslutning, der skal tages inden for nærmeste fremtid, og avisen melder, at beslutningen er så stor, at den også vendes med Glazer-familien, som ejer klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED