Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:04:2021 18:29
Storsynderne skal straffes: To Super League-hold kan få karantæne fra næste års Champions League

Gazzetta dello Sport skriver, at der lige nu er en stemning for at straffe bagmændene bag Super League-hårdt.


UEFA-præsident Aleksandar Ceferin truede denne torsdag med, at han potentielt kunne ende med at aflyse semifinalen mellem Chelsea og Real Madrid som straf for klubbernes indblanding i Super League.

Ceferin fortalte dog, at chancen var lille, da UEFA dermed vil bryde aftalen med de tv-selskaber, som har købt rettighederne til en fuldendt Champions League-turnering. Præsidenten for det europæiske fodboldforbund llagde dog op til, at Super League-klubberne vil blive straffet i fremtiden.

Og måske nogen hårdere end andre. Ifølge Gazzetta dello Sport er der flere inden for UEFA, som ikke ønsker at tilgive og er fortalere for, at de to hovedarkitekter bag Super League, Juventus og Real Madrid, får karantæne fra næste års Champions League-turnering.

Der var også meldinger om, at Manchester United - i hvert fald fra engelsk side - skulle have været den store drivkraft, men som udgangspunkt ser det ikke ud til, at De Røde Djævle skal frygte karantæne fra Mestrenes Turnering næste sæson.

Generelt har Ceferin antydet, at han ser mere nådigt på de seks engelske Super League-hold, fordi de var de første til at vende den nye turnering ryggen og droppe planerne.

- Hvis disse klubber ønsker at spille i vores turneringer igen, må de komme tæt på os igen, og så må vi evaluere det, der skete, men jeg ønsker ikke at gå i detaljer med det, da vi stadig snakker med vores juridiske team, er Ceferin citeret for at sige af Daily Mirror i dag.

- Jeg vil sige, at de engelske klubber har truffet en rigtig god beslutning, og det vil vi tage med i vores overvejelser.

UEFA samles fredag med pingerne fra de nationale medlemsforbund, og vi vil formentlig blive klogere på, hvad straffen måtte blive for Super League-klubberne efterfølgende.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED