AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:03:2019 11:18
Storspillende Arsenal-profil: Jeg har haft en god sæson

Det har ikke været helt let for Bernd Leno at vænne sig til opholdet i Arsenal, men den tyske målmand er nu kommet ovenpå efter en svær start.


I sommer blev Bernd Leno hentet til Arsenal fra Leverkusen, og straks var det forventningen, at han ville slå Petr Cech af posten som førstemålmand, men den tjekkiske keeper holdt kortvarigt fast i sin plads, inden Bernd Leno i et stykke tid nu har været førstevalg.

På det seneste har den tyske målmand også leveret strålende præstationer, heriblandt mod både Tottenham og Manchester United, og han mener selv, at det tilvænningsperioden har været helt normal.

- Jeg føler i lang tid nu, at jeg har vænnet med til holdet og klubben. Jeg tror, det er normalt, at når man kommer fra et andet land, at man har brug for noget tid – specielt som målmand, fordi det er en smule anderledes, og man ikke er så beskyttet som i Tyskland eller de europæiske turneringer, fortæller Bernd Leno til the Independent.

- Manageren gav mig tid, og da jeg fik chancen, spillede jeg så godt, at han sagde, at jeg ville blive stående i målet. Jeg er tilfreds med at spille for Arsenal, og jeg vil give klubben og holdet noget tilbage med mine præstationer.

Den 27-årige Arsenal-spiller er tilfreds med sine egne præstationer i denne sæson.

- Jeg synes, jeg har haft en god sæson, lyder Bernd Lenos vurdering af sig selv.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED