Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2020 14:49
Storklub påstår: City har budt 745 mio. på vores stjernespiller

MARCA skriver i dagens avis, at Atletico Madrid påstår, klubben har afvist et rekordstort bud på José Gimenez.


Manchester City skulle have budt hele €100 millioner på José Gimenez fra Atletico Madrid, men det er blevet afvist, påstår kilder fra den spanske storklub over for avisen MARCA denne torsdag.

Historien kommer efter, et andet spansk medie, Diario AS, mandag bragte en historie om, at The Cityzens skulle have budt samlet set €94 millioner.

Et sådan bud ville allerede gøre den uruguyanske midterforsvarer til verdens dyreste defensive signing, men nu skulle Pep Guardiola & Co. altså angiveligt have oppet buddet til det, der i kroner og ører svarer til 745 millioner.

Hvis man kan sige formulere det sådan, lyder historien delvist sand. Manchester City er på udkig efter en stjerneforsvarer, og Gimenez er blandt verdens bedste på sin position.

Samtidigt ser det ud til, at der er gået lidt stilstand i forhandlingerne med Napoli om Kalidou Koulibaly. Derfor ville det give mening, hvis Manchester City var begyndt at se sig om efter alternativer - såsom Gimenez.

Prisen kan dog næsten ikke være sand. I stedet lyder det som noget, Atletico Madrid-præsident Miguel Angel Marin, kunne finde på at lække til pressen for at fremstå som en stor og stærk leder, der ikke giver sig let i forhandlingssituationer.

Det sjove er nemlig, at MARCA også skriver, at de har været i kontakt med repræsentanter fra Manchester City, og de spinner historien på en noget anden måde. De bekræfter et bud, men det skulle ifølge The Cityzens være på €50 millioner plus bonusser.

Sandheden skal sikkert findes et sted mellem de €50 og €100 millioner, men uanset hvad tyder det på, at City får svært ved at fravriste José Gimenez fra Atletico Madrid.

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED