AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:07:2020 08:17
Storklub er rolig: Chelsea har kun råd til én superstjerne

Chelsea kan ikke købe både Jan Oblak og Kai Havertz, mener Atlético Madrid.


Atlético Madrid tager det ganske roligt, selvom Chelsea viser interesse for Jan Oblak. For den spanske storklub mener ikke, at The Blues har råd til både at hente Kai Havertz og den slovenske målmand.

Det skriver den troværdige journalist, Christian Falk.

I de seneste to måneder har Atlético Madrid været klar over, at Chelsea er interesseret i Jan Oblak, som regnes for at være en af verdens bedste målmænd, men London-klubben vil næppe betale frikøbsklausulen på 893 millioner kroner.

Og derfor tager den spanske hovedstadsklub også ganske roligt, eftersom det lader til, at Chelsea vil prioritere at købe Kai Havertz først.

Men selvom forhandlingerne mellem Leverkusen og Chelsea er gået i gang, har den engelske klub endnu ikke afgivet et bud på den tyske midtbanestjerne.

Og Leverkusen har nu besluttet sig for, at klubben først vil slippe Kai Havertz, når klubben er røget ud af Europa League, der skal afgøres i løbet af august.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED