Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2020 12:33
Store stjerner med små klausuler: Her er sommerens 10 største røverkøb

Vi har fundet de måske 10 bedste frikøbsklausuler, som din klub kan gøre brug af denne sommer.


Thomas Partey - Atletico Madrid.

Frikøbsklausul: £45 millioner

Arsenals våde drøm har måske en frikøbsklausul, som lige akkurat er for høj til, at The Gunners kan købe ham denne sommer grundet coronakrisen, men der burde være hold, som har råd.

Manchester United kunne også godt snart bruge en ny defensiv midtbanespiller, selvom Nemanja Matic er startet 2020 som lyn og torden.

Partey er netop fyldt 27, er en nøglespiller for Atletico Madrid og har masser erfaring fra det højeste niveau. Før coronakrisen var en frikøbsklausul på £45 millioner et røverkøb.

 

Marcelo Brozovic - Inter

Frikøbsklausul: £52 millioner

Inter arbejder benhårdt på at få forlænget med kroaten og samtidigt ændret hans frikøbsklausul, for Beppe Marotta ved godt, at midtbanespilleren er mere værd.

Han kan spille samtlige positioner på den centrale midtbane, men er mestendel blevet brugt som den defensive spilfordeler i denne sæson.

Milot Rashica - Werder Bremen

Frikøbsklausul: £31 millioner - kan falde til £15 millioner

Werder har ikke haft meget at juble over denne sæson, men Rashica har været blandt lyspunkterne med sine otte mål og seks assists i Bundesligaen.

Den tyske traditionsklub undgik akkurat at rykke direkte ned, men skal nu spille knockout-kampe om endnu en sæson i Bundesligaen. Taber de dem og rykker ned, falder wingerens klausul til kun £15 millioner.

Der har været rygter om interesse fra blandt andre Liverpool.

Lorenzo Pellegrini - AS Roma

Frikøbsklausul: £25 millioner

Den 24-årige italienske midtbanespiller har lavet et mål og 10 assists i denne sæson, og det havde formentligt set endnu mere overbevisende ud, var han ikke blevet skadet undervejs i sæsonen.

En italiensk landsholdsspiller med årene foran sig for £25 millioner lyder som et røverkøb.

Dominik Szoboszlai - RB Salzburg

Frikøbsklausul: £21 millioner

Arsenal skulle være i fremskredne forhandlinger med den unge ungarske playmaker, og nu må vi se, om der er hold i rygterne eller ej.

Men det er til at se, hvorfor man ville ønske at signe den 19-årige midtbanespiller. Szoboszlai står bag 10 scoringer og 16 assists for Salzburg i denne sæson.

Dayot Upamecano - RB Leipzig

Frikøbsklausul: £52 millioner

Allerede blandt de bedste midterforsvarer i Bundesligaen, selvom franskmanden kun er 21, og alt tyder på, at han forlader Leipzig denne sommer - måske for mindre end klausulen.

Fra i morgen, tirsdag, har han kun 12 måneder tilbage på sin kontrakt, og Leipzig har lagt op til et salg, så længe han ikke forlænger. Hvilket intet tyder på, at han gør.

Juve var klar til at betale stort for De Ligt sidste sommer, men Upamecano har næsten samme potentiale og kan fås billigere.

 

Hwang Hee-Chan - RB Salzburg

Frikøbsklausul: £20 millioner

Red Bull-holdene har mange fede frikøbsklausuler, kan vi efterhånden konstatere. Det lærte Liverpool også i januartransfervinduet, da de signed Minamino for nærmest nul og niks.

Næste mand til at forlade østrigerne kunne sagtens blive sydkoreanske Hee-Chan, der fra sin angriberposition har scoret 16 mål og lavet 21 assists.

Det er givetvis i en svagere liga, men Erling Håland har vist, at det ikke nødvendigvis forhindrer dig i at fortsætte scoringen i en bedre liga.

 

Alex Telles - FC Porto

Frikøbsklausul: £35 millioner

Brasilianeren skulle være et alternativ for Chelsea til Ben Chilwell, og der er i hvert fald ingen tvivl om, at han er billigere end den engelske landsholdsspiller.

Kigger man på den rent offensive stats er han også mere produktiv; 27-årige Telles har lavet 11 scoringer og ni assists i alle turneringer for Porto i denne sæson.

Spørgsmålet er, om der er for meget "Alonso" over ham.

Mohamed Salisu - Valladolid

Frikøbsklausul: £10 millioner

Den 21-årige ghaneser skulle være af interesse for blandt andre Manchester United, for potentialet er skyhøjt, og han er allerede fast mand i La Liga.

The Red Devils skulle være på udkig efter unge forsvarere med stort potentiale, og Salisu tikker alle boksene.

 

Chimy Avila - Osasuna

Frikøbsklausul: £20 millioner

Den 26-årige argentinske angriber nåede at have et målsnit på et halvt mål per kamp for Osasuna, inden han desværre pådrog sig en skade tidligere på sæsonen.

Han nåede dog at lave 11 mål og tre assists på 22 kampe, hvilket godt kunne være nok til at tiltrække interesse fra en række Premier League-klubber.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED