Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:09:2020 10:53
Store problemer i City: 17-årig er eneste kampklare angriber

Manchester City har kun én angriber til rådighed de næste uger, og han er blot 17 år gammel.


Manchester City har store skadesproblemer forud for weekendens opgør mod Leicester, og især i angrebet står det slemt til. 

Her råder Pep Guardiola normalt over to yderst skarpe herrer i form af Sergio Agüero og Gabriel Jesus, men i den kommende tid må Guardiola tænke i alternative løsninger. 

Agüero, der har været ude med en skade siden slutningen af juni, bliver således ikke klar før om nogle uger, og nu er Jesus også blevet ramt af en skade. 

Brasilianeren står til at misse Manchester Citys næste tre kampe, hvilket efterlader Guardiola med ganske få muligheder. 

Ja, faktisk har han nu kun én kampklar angriber i truppen, og det er 17-årige Liam Delap. 

Delap fik debut for The Citizens i midtugens Carabao Cup-opgør mod Bournemouth, hvor angriberen endda formåede at komme på tavlen. 

I de næste tre kampe venter der dog noget hårdere modstand i form af Leicester, Burnley og Leeds, og det bliver interessant at se, om Guardiola giver Delap chancen i de kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED