AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:01:2022 11:19
Store krav: Christensens skifte til Barcelona i fare?

Andreas Christensens og baglandets økonomiske krav besværliggører et skifte til Barcelona.


Spekulationerne omkring Andreas Christensens fremtid fortsætter.

Den danske midtstopper har kontraktudløb efter denne sæson, og trods flere rygter om en kontraktforlængelse med The Blues, så er de seneste meldinger, at det ikke er under opsejling.

Adskillige storklubber meldes interesseret i 'AC' - heriblandt Atletico Madrid, Barcelona, Bayern München, Dortmund og Inter Milan.

Det er især Barcelona, som bliver kædet sammen med danskeren, og der har også været meldinger om, at en aftale så godt som skulle være på plads, men nu melder Mundo Deportivo, at situationen er kompliceret. 

Ifølge den katalanske avis er det Andreas Christensens samt hans fars økonomiske krav, der besværliggører et skifte til Barcelona. 

Tidligere er det kommet frem, at danskeren er kommet i stalden hos agentbureauet, KIN Partners, som skal forhandle midtstopperens næste aftale på plads.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE