AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:07:2019 15:51
Store ambitioner: Chelsea-profil vil kæmpe med om mesterskabet

Olivier Giroud mener, at Chelsea skal sigte efter at kæmpe med Liverpool og Manchester City om det engelske mesterskab.


I den seneste sæson var Chelsea henholdsvis 26 og 25 point efter Manchester City og Liverpool, og det kan derfor synes ganske uoverskueligt at skulle indhente så meget på to de topklubber, når det samtidig ikke er muligt at købe nye spillere.

Ikke desto mindre mener Olivier Giroud dog, at Chelseas målsætning til 2019/20-sæsonen skal være at kæmpe med om det engelske mesterskab med Frank Lampard som manager.

- Jeg mener, han har truppen til at være konkurrencedygtige i forskellige turneringer i år. Mange unge spillere skal nogle gange udlejes for at få spilletid. Denne transferkarantæne giver dem en mulighed for at spille mere og vise deres kvaliteter. Tro mig – ærligt – vi har mange unge, talentfulde spillere i Chelsea.

- Champions League er virkelig hård. Vi har en talentfuld trup, men den er ret ung. Alle ved, Champions League handler meget om erfaring. Vi kommer til at kæmpe i alle turneringer, men det primære mål vil være at kæmpe med City og Liverpool om Premier League-titlen, fortæller Olivier Giroud i et interview med BBC.

Den franske angriber er blandt de mest erfarne i truppen, og han kan muligvis se frem til at skulle spille en nøglerolle i angrebet, hvor konkurrenterne er Tammy Abraham og Michy Batshuayi.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED