AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:06:2023 10:01
Stor transfer under opsejling: Superliga-klub nærmer sig aftale

Odense Boldklub nærmer sig et stort salg af Yankuba Minteh..


Odense Boldklub nærmer sig et salg af Yankuba Minteh.

Den 18-årige gambianer er blevet rygtet kraftigt til Newcastle, og nu bekræfter den fynske klub, at man er tæt på et salg af Yankuba Minteh.

- OB har gennem længere tid været i tætte forhandlinger med en udenlandsk klub om et salg af Yankuba Minteh, og forhandlingerne er nu nået så langt, at Yankuba Minteh ikke vil være i truppen, når vi i morgen møder FC Midtjylland, oplyser OB.

Det nævnes ikke, at der er tale om Newcastle, men det er tidligere blevet bekræftet af spillerens agent, at der er interesse fra det engelske.

 

Såfremt det ender med et skifte til Newcastle eller en anden Premier League-klub, skal den unge komet udlejes, da han ikke opfylder kravene til at få en arbejdstilladelse.

Tidligere har der været meldinger om en pris på omkring 40-70 millioner kroner mellem Newcastle og OB, og seneste melding beretter om en pris på 50 millioner kroner.

Er du Premier League-ekspert? Tag quizzen om 2022/23-sæsonen her!


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Avis: Declan Rice afviser gigantklub

2. Ny melding: Dette er Harry Kanes transferplaner

3. Chelsea-stjerne er enig med Manchester United

4. Manchester United er i forhandlinger om Højlund

5. Manchester United er klar med en kæmpe exit-bonus til Maguire


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE