AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
18:03:2017 22:11
Stor sommer i vente: Everton har identificeret Lukaku-erstatning

Romelu Lukaku har fortalt Everton, at han til sommer vil forlade klubben, der nu er igang med at lede efter en erstatning.


Alle troede, at Romelu Lukaku ville forlænge i Everton FC, men nu tyder alt på det modsatte. De pålidelige medier Liverpool Echo og Sky Sports berettede onsdag, at Romelu Lukaku har afvist et kontraktudspil og ønsker et skifte væk fra Merseyside-klubben til sommer.

Der er endnu ikke meldt noget officielt ud, men i et interview onsdag forklarede Lukaku, hvad der motiverer ham og det er de mange trofæer, han ikke ser ud til at opnå i Everton.
 
Midt i al snakken om et Lukaku-skifte er Everton så småt begyndt at se frem mod sommerens transfervindue, hvor man med stor sandsynlighed må vinke farvel til den belgiske bomber, hvorfor en erstatning skal hentes.
 
Spørger man det italienske medie, TuttoMercatoWeb, så har Everton identificeret Genoas Giovanni Simeone som Lukaku-erstatning.
 
Giovanni Simeone, der er søn til Atletico Madrid-manager Diego, har været i fin form i denne sæson og har scoret 11 mål på tværs af alle turneringer i denne sæson.
 
Efter sigende skulle Everton have tilbudt Lukaku en ny kontrakt, der ville indbringe belgieren £140.000 om ugen - en kontrakt, der er blevet afvist af Lukaku. 

 

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED