AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2022 09:18
Stor profit: Liverpool sætter prisskilt på reservespiller

Liverpool er åbne for et salg af reservespilleren, Takumi Minamino.


Liverpool bliver ofte rost for deres købmandsskab på transfermarkedet, og i 2020 blev de bl.a. rost for at hente Takumi Minamino.

Japaneren blev købt i Red Bull Salzburg for en sum af blot £7,25 millioner, som på det tidspunkt var hans frikøbsklausul.

Takumi Minamino har dog ikke fået sit store gennembrud for The Reds, og til sommer kan han meget vel ende med at blive solgt. Det skriver David Lynch for Anfield Watch. 

Liverpool-reserven tiltrækker interesse fra Leeds og Inter Milan, og et potentielt skifte til Leeds vil afhænge af, om de overlever i Premier League.

Liverpool er åbne for et salg af Takumi Minamino, og de kræver angiveligt £17 millioner for japaneren. Dermed vil de få over det dobbelte af det beløb, de hentede ham for i 2020.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE