AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:09:2022 14:41
Stor overraskelse: Depay kan være på vej til PL-gigant

Memphis Depay kan meget vel være på vej til Premier League.


I 2017 forlod Memphis Depay den engelske liga, hvor han skiftede til Lyon.

Efterfølgende er han skiftet til Barcelona, men det forlyder nu, at han kan være på vej væk fra det spanske og tilbage til Premier League.

Det er den spanske journalist, Gerard Romero, der melder, at hollænderen muligvis skal til Chelsea.

Memphis Depay skulle have oplyst Barcelona, at han ønsker at forlade klubben, og i dag er klubben i dialog med Chelsea om en mulig aftale.

Gerard Romero erfarer, at de grundlæggende vilkår skulle være på plads mellem parterne, men der er stadig nogle ting, der skal på plads.

Flere journalister - heriblandt Fabrizio Romano - meldte tidligere i dag, at Memphis Depay meget vel kunne ende med ophæve kontrakten med Barcelona.

Xavi har givet grønt lys til handlen, da han mener, at Ferran Torres og Ansu Fati er rigeligt med backup for Robert Lewandowski, da Pierre-Emerick Aubameyang også står til at skifte til Chelsea.

Opdatering: Fabrizio Romano melder dog, at Memphis Depay har større chance for at blive end at skifte. Han oplyser, at parterne er enige om at rive kontrakten over, men det afhænger af, om Depay kan nå til enighed med en anden klub. Ellers ophæver man ikke aftalen.

FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE HER.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE