AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:07:2020 19:27
Stor interesse omkring Vertonghen: Jagtes af fem storklubber

Fem storklubber er eftersigende ude efter den arbejdsløse belgiske stopper Jan Vertonghen.


Jan Vertonghen har netop sagt farvel til Tottenham efter otte års trofast tjeneste, og den 33-årige belgiske stopper må nu til at se efter en ny arbejdsgiver.

Dette bliver tilsyneladende ikke så svær en opgave, som man kunne frygte, da hele fem top klubber står klar med interesse for forsvarsveteranen.

Det erfarer mediet Sempre Inter, der via 'andre' italienske medier, fortæller, at Serie A-trioen Inter, Fiorentina og AS Roma alle er opsatte på at skrive under med Vertonghen.

Ydermere beretter de, at Atletico Madrid og engelske Wolves også har meldt sig på banen og forventes at opsøge belgierens agent.

Skulle det lykkes en af ovenstående klubber at skovle Vertonghen til sig, vil de i højere grad kunne se frem til at få rutine ind på holdet fremfor en spiller med kamppraksis.

Sidste sæson var nemlig den sæson for Vertonghen, hvor den tidligere Ajax-spiller fik mindst spilletid med mindre end i alt 2200 minutter på banen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED