AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:07:2022 15:32
Stor interesse: Jon Dahl vil på rov hos Liverpool

Jon Dahl Tomasson har udset sig Liverpool-spiller.


Jon Dahl Tomasson er denne sommer blevet udpeget som Blackburn-manager og skal forsøge at få dem op i Premier League.

Indtil videre er det ikke blevet til den store aktivitet på transfermarkedet, men det kan der muligvis snart blive lavet om på.

Liverpool Echo beretter i dag, at Blackburn er en af flere klubber, som er interesseret i Liverpool-midtstopperen, Ben Davies.

Den 26-årige englænder blev hentet i starten af 2021 grundet Liverpools store skadesproblemer i forsvaret, og i sidste sæson var han udlejet til Sheffield United.

Han skal ikke regne med meget spilletid i den kommende sæson, og derfor er han også selv interesseret i et skifte. 

Udover Blackburn har Celtic, Middlesbrough og Stoke angiveligt også ham på radaren. Det kunne dog tyde på, at Blackburn er favoritter, da de ifølge Daily Mail er i konkrete forhandlinger med Liverpool om en transfer.

Ifølge Liverpool Echo er Liverpool mest interesseret i et permanent salg, hvor de vil kræve i omegnen af £4 millioner for midtstopperen, som kan inkludere diverse bonusser.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE