Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:07:2021 14:59
Stor handel: Chelsea indleder forhandlinger med Sevilla

Chelsea har indledt forhandlinger med Sevilla omkring klubbens 22-årige forsvarsstjerne Jules Koundé


Chelsea har indledt forhandlinger med Sevilla vedrørende klubbens 22 årige franske landsholsspiller Jules Koundé.

Sådan lyder meddelelsen fra transferguruen Fabrzio Romano, der netop har vidnet om udviklingen via sin Twitch kanal.

Den italiensk journalist hævder her, at Chelsea har udset Jules Koundé, hvem der er en alsidig central forsvarsspiller for Sevilla, som sommerens topprioritet.

Romano tilføjer, at Koundé er klar på den udfordring, Premier League kan byde ham, hvor et skifte til sidste års Champions League-vindere lyder interessant for spilleren. 

Det fremgår af Romanos oplysninger, at Chelsea har indledt konkrete forhandlinger med Sevilla, der går ud på at få Koundé til Stamford Bridge på en permanent basis.

Indtil videre er der ikke nogle betydelige fremskridt at rapportere om, men dialogen er 'positiv', og Koundé, understreger Romano, er åben for skiftet.

Ifølge The Athletics har Koundé inkluderet en frikøbsklaus i sin kontrakt med Sevilla, og den lyder på 68 millioner pund.

Dette ville være ugens anden store franske handel, eftersom Manchester United i går blev enige med Real Madrid omkring en anden fransk forsvarer, Raphael Varane.

22-årige Koundé spillede i alt 49 kampe for Sevilla i denne forgangende sæson, mens han fik en enkel optræden for Frankrig under EM.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE