AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:03:2019 16:29
Stopper karrieren til sommer: Premier League-spiller overvejer at blive præst

Watford-målmanden, Heurelho Gomes, stopper med al sandsynlighed karrieren til sommer, og herefter vil brasilianeren muligvis lave noget af et karriereskifte.


Det er ikke mange fodboldspillere, som fortsat gør sig på topniveau som 38-årig, men det er tilfældet for Heurelho Gomes. Den brasilianske målmand stopper dog med 99 procents sandsynlighed karrieren efter denne sæson.

Når karrieren er forbi, skal han finde sig nyt at give sig til, selvom han planlægger at være involveret i fodboldverdenen som mange andre tidligere spillere, har han også nogle helt andre tanker i hovedet – noget Gud har sat i gang.

- Jeg er forberedt. Jeg blev kontaktet af Gud om at være præst, så måske bliver jeg præst. Der har været en ændring i løbet af de seneste år. Denne tro indeni mig er kommet mere og mere. Det kan være en mulighed for at give det videre til andre folk, som også har brug for det, fortæller Watford-målmanden til London Evening Standard.  

Heurelho Gomes regner desuden med at skulle fungere som fodboldagent i fremtiden, og det har han allerede erfaring med, da han selv fik sin seneste kontrakt med Watford i stand for to år siden.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED