AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:06:2019 20:40
Stoke jagter Newcastle-spydspids

Stoke City vil i deres forsøg på at vende tilbage til Premier League gerne forbedre offensiven, og til at udgøre en farlig trussel i Championship har de udset sig Newcastles Dwight Gayle.


29-årige Dwight Gayle var i den netop overståede sæson udlejet fra Newcastle til West Bromwich Albion i Championship, hvor han markerede sig flot med 23 scoringer i 39 kampe - ligesom at han var med til at føre holdet til Premier League-play off-kampene. 

Imidlertid kan det have trange udsigter for Gayle, hvis han havde set frem til at vende tilbage til Premier League-fodbolden i Newcastle, da Stoke City har meldt sig på banen med en konkret interesse i den Arsenal-skolede angriber. 

The Sun rapporterer således om en konkret Stoke City-interesse, som dog formentlig skal udmunde sig i et transferbud i omegnen af 170 millioner kroner, hvis Newcastle skal slippe Gayle. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED