Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2021 16:36
Støtter United-stjerne: Sir Alex Ferguson donerede 16 millioner

Marcus Rashford fortæller, at han altid har fået stor støtte af Sir Alex Ferguson.


LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!

Marcus Rashford har under pandemien kæmpet hårdt for at bekæmpe sult for de skolebørn, som virkelig sidder hårdt i det.

På de sociale medier har han udnyttet sit talerør på bedste vis, og det resulterede i, at regeringen valgte at forlænge madkuponer i de engelske skoler.

Manchester United-stjernen fortæller nu, at han har fået stor støtte af den legendariske manager, Sir Alex Ferguson, og det gælder også økonomisk.

The Independent kan afsløre, at Sir Alex Ferguson har doneret £2 millioner - svarende til 16,7 millioner kroner - til FareShare, der forsøger at bekæmpe sult i England, og som Marcus Rashford er ambassadør for.

- Han (Sir Alex Ferguson, red.) har altid støtte mit i det, jeg foretager mig. Når andre folk i sportsverden har frarådet mig det, så sagde han til mig, at hvis jeg selv troede på det, og det var det rette at gøre, så står han bag det, siger Marcus Rashford ifølge The Independent.

Sir Alex Ferguson er også glad for at se en spiller, som han har kendt i mange år, være med til at gøre en forskel.

- Jeg har kendt ham, siden han var 7 år gammel, og dermed set ham udvikle sig gennem rækkerne i Manchester United til at være en vidunderlig person. Det, han har opnået i sit liv udover fodbolden i de seneste måneder, er helt utroligt. Den måde, han har hjulpet folk på, er en kæmpe bedrift, lyder det fra den tidligere Manchester United-manager. 

Følg med i vores Transfer Live her!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED