AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:08:2020 11:53
Større hint fås ikke: Aubameyang afslører fremtidsplanerne

Pierre-Emerick Aubameyang er ikke bleg for at afsløre sine fremtidsplaner.


Han er ikke bleg for at indikere, hvor han gerne ser sin fremtid, Pierre-Emerick Aubameyang.

Der har været skrevet mangt og meget om Arsenal-anførerens fremtid, idet han nu har mindre end 12 måneder tilbage af sin kontrakt med Londonklubben.

Arsenal vil gå langt for at holde fast i den giftige og knivskarpe angriber, og de seneste rygter går på, at man vil forsøge at binde ham til en tre-årig forlængelse.

Den nye aftale vurderes til at have en værdi på 250.000 pund om ugen. Og det er vist rygter, han godt selv kan lide. I al fald har han liket et opslag på Instagram, der beretter om netop dette rygte.

Fan-siden, The Arsenal Galaxy, offentliggjorde forleden nyheden om rygterne, og det har Aubameyang aktivt valgt at vende tommelfingeren opad til.

- 29 mål og tre oplæg, det har været en fantastisk sæson for den gabonesiske landsholdsspiller. Lad os så bare håbe, han skriver under på ”tingen”, skrev fansiden i et opslag.

Begge Arsenals mål i FA Cup-finalesejren mod Chelsea er, ifølge Mikel Arteta, vigtigt for hans fremtid i klubben, og træneren føler sig overbevist om, at Aubameyang også er Arsenal-spiller, når 2021/22-sæsonen begynder.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED