AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2022 09:42
Større fanbase kan lokke købere fra Liverpool til Manchester United

Manchester United mener, at man har en fordel over for Liverpool. Det skriver engelsk avis.


I Manchester United mener man, at klubbens enorme fanbase, som er større end Liverpools, kan lokke potentielle købere af Liverpool over til Manchester United i stedet for.

Det skriver The Times.

De Røde Djævles ejere, Glazer-familien, har åbnet for et salg af klubben, og det sker blot to uger efter, at Liverpools ejere også har udtrykt en åbenhed for at sælge dele af eller måske hele Liverpool.

På den måde kæmper klubberne nu mod hinanden i deres jagt på en ny ejer, selvom Glazer-familien angiveligt kræver et væsentligt højere beløb for at sælge Manchester United, end Fenway Sports Group gør for at skille sig af med Liverpool.

Og nu mener Manchester United altså tilsyneladende, at klubben vil være i stand til at lokke potentielle købere af Liverpool over på sin side i stedet, da klubben står med en større global opbakning fra fansene i ryggen.

På nuværende tidspunkt har en af Storbritanniens rigeste mænd i form af Sir Jim Ratcliffe angiveligt tænkt sig at byde på Manchester United, mens også mediegiganter som Amazon og Meta, der ejer Facebook, kan vise sig at være interesserede.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE