AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:07:2020 11:55
Sterling: Havde det svært med at se Liverpool vinde mesterskabet

Manchester City-stjernen afslører, at han havde det svært med at se sin tidligere klub Liverpool løbe med det engelske mesterskab i denne sæson.


Liverpool vandt mesterskabet i sidste måned for første gang i Premier League-æraen med Manchester City på en lige nu komfortabel andenplads.

Pep Guardiola, Sterling og resten af City-mandskabet havde ellers i de to foregående sæsoner vundet Premier League, men de kunne ikke hamle op med Jürgen Klopps mandskab i denne sæson.

Raheem Sterling indrømmer, at det ikke var nemt at se Liverpool tage mesterskabet, men indrømmer samtidig, at holdet fra Merseyside fortjente det.

- Det er svært at se Liverpool tage titlen fra os, men de har været fremragende hele sæsonen. De har været fantastiske, og har fortjent vundet ligaen, sagde Sterling til Sky Sports ifølge Hitc.com.

Raheem Sterling og Manchester City spiller søndag ude mod Southampton i Premier League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED