AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2020 15:03
Sterling får ikke ro: Selv min datter håner mig med Liverpool-sange

Ikke en gang derhjemme kan City-stjernen Raheem Sterling få ro fra støjen omkring Liverpools snarlige mesterskab.


Den indeværende sæson startede godt, men har sidenhen mundet ud i lidt af en fuser for City-kanten Raheem Sterling, hvilket har været den stik modsatte historie for hans tidligere klub Liverpool.

Sterling skiftede i 2015 fra Merseyside til The Citizens for 49 millioner pund, hvilket hidtil har været et skridt op for englænderen.

Det er dog ikke helt historien længere, og hvis det ikke var nok for 25-årige Sterling konstant at høre og læse om Liverpool, så er situationen ligeså inden for hans egne døre, afslører Sterling om sin datters drillerier.

- Hun har min type personlighed, og hun elsker at lave sjov - for eksempel ved hele tiden at synge Salah-sange til mig.

- Hun kender til rivaliseringen mellem Liverpool og den klub, som jeg spiller for, så hun synger altid Liverpool-sange for at irritere mig, men det er bare sådan, hun er, fortæller Sterling med rullende øjne og et smil på læben.

Raheem Sterling er pt. skadet, hvilket også har forårsaget, at han har misset Citys seneste to kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED