AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:07:2019 12:01
Sterling afslører: Dette hold spiller jeg med i FIFA

Vi kan afsløre så meget som, at det ikke er Manchester City.


Liverpool er gode i virkelighedens fodbold, men virtuelt må The Reds også være stærke.

Kylian Mbappé har tidligere fortalt, at han spiller med Jürgen Klopps mandskab, når han spiller FIFA, og nu afslører Raheem Sterling også, at han foretrækker at spille med Liverpool, når konsollen er tændt.

Det er nok næppe noget, som Manchester City-tilhængerne kommer til at fare i flint over, men den engelske winger ikke ligefrem selv stolt af sit holdvalg. 

- Jeg spiller typisk som Paris Saint-Germain, og selvom jeg ikke burde sige det, så er det også tit med Liverpool, fortæller Sterling ifølge Daily Mirror.

Da Mbappé afslørede, at han yndede at bruge de virtuelle udgaver af Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino til at score mål online, satte det selvfølgelig gang i en masse spekulationer om et muligt skifte til Anfield.

Der er dog formentligt ingen grund til at tro, at Raheem Sterling skifter tilbage til Liverpool foreløbigt, selvom han åbenbart stadig foretrækker at spille som titelrivalerne i FIFA.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED