AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:08:2022 17:53
Sterling afslører: Derfor skiftede jeg fra Manchester City

Den 27-årige sætter nogle ord på skiftet i et pressemøde.


Tidligere på sommeren, skiftede Raheem Sterling til Chelsea fra Manchester City.

Ifølge flere medier kunne handlen løbe op på 475 millioner kroner for den 27-årige englænder.

Det blev til 131 kampe og 95 oplæg i 339 kampe for Pep Guardiolas mandskab samt med et hav af titler oveni - nu forklarer han, hvorfor han skiftede:
 

- Som person stræber man altid efter at opnå ting, og jeg følte, at min tid hos City var blevet begrænset på spilletid af forskellige grunde. Jeg havde ikke råd til at spilde mere tid, for når jeg ser tilbage i fremtiden, har jeg ikke lyst til at kigge på en stigning og efterfølgende, så et fald. Jeg ville gerne beholde min opadgående kurve, og derfor var en frisk ny start nødvendig. Siden jeg var 17 år gammel, har jeg været en fast starter, og det at nå til et punkt, hvor jeg gik i stå og ikke spillede fast, kunne jeg ikke acceptere, siger landsholdsspilleren på et pressemøde.

 
Sterling fik officielle debut for Chelsea i weekenden i lørdagens 1-0-sejr over Everton. 
 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE