Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:12:2015 11:14
Statistik: Så sikker er Leicester på en top 4-placering

Sky Sports har været i arkiverne og fundet ud af, hvor store chancer Leicester har for at blive mestre eller ende i top fire.


I sidste sæson kæmpede Leicester for at blive endnu en sæson i Premier League, og det lykkedes efter en flot sæsonafslutning.

Med Claude Ranieri har de flotte præstationer i den grad fortsat i denne sæson, og efter 16 spillerunder besidder de nu førstepladsen i Premier League.

Mange eksperter tror stadig ikke på, at The Foxes kan kæmpe med om mesterskabet eller ende i top fire, men statistik viser noget helt andet.

Sky Sports har set nærmere på Leicesters chancer for at blive mestre, nummer to eller ende i top fire ved at kigge på de seneste 32 hold, som har haft 32 point eller flere efter de første 15 spillerunder - og det ser rigtig godt ud for Ranieri & Co.

(Billede: Sky Sports)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE