AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2020 13:13
Starter forhandlinger: United prøver at lukke handel inden månedens udløb

Manchester United skulle have overbragt beskeden til Aston Villa om, at klubben ønsker at signe Jack Grealish.


Manchester United har optrappet interessen i Jack Grealish og håber på at kunne nå til enighed med Aston Villa før EM-slutrunden - og gerne inden februar måneds udløb.

Det skriver Manchester Evening News.

Lokalmediet erfarer, at The Red Devils har taget kontakt til Aston Villa og gjort det klart, at man ønsker at hente Birmingham-klubbens anfører.

Ed Woodward og Ole Gunnar Solskjær håber på, at man kan forhandle detaljerne på plads inden sommerens europamesterskaber, hvor en potentielt flot slutrundepræstation kan få Grealishs værdi til at eksplodere.

Faktisk skulle Manchester United lige nu forsøge at nå til enighed med samtlige klubbens sommertransfermål inden slutningen på februar måned, så der er tidligt styr på sommerens rekruttering.

Der er rygter om, at Grealish har en frikøbsklausul på  £45 millioner, hvilket betyder, at Manchester United i princippet kan springe forhandlingerne med Aston Villa over, hvis man aktiverer den.

Samtidigt har Manchester Evening News tidligere skrevet, at Jack Grealish selv har udtrykt et ønske om at skifte til Old Trafford til sine venner og familie.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED