Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:04:2021 18:31
Stakkels Wijnaldum: Spillerne i mulig kommende klub gider ikke have ham

Georginio Wijnaldum har ikke et navn, der vækker begejstring blandt hans måske kommende holdkammerater, skriver Mundo Deportivo.


FC Barcelona har længe lignet Gini Wijnaldums næste klub, men hvor Ronald Koeman personligt skulle have bedt om Liverpool-stjernen samt landsmanden Memphis Depay, vækker udsigten til at signe de to hollændere ikke nogen begejstring i storklubbens spillertrup.

Det skriver Mundo Deportivo.

Faktisk skulle der være enighed i FC Barcelonas omklædningsrum om, at Wijnaldum og Depay ikke er ønskede på Camp Nou. I stedet håber Lionel Messi & Co. på, at klubledelsen i stedet udretter er mirakel og bringer Neymar tilbage.

Det lyder dumt, men der er faktisk pålidelige Barcelona-korrespondenter, der i de seneste dage har indikeret, at Neymar igen genovervejer, hvorvidt han ønsker at forlænge med PSG eller vende tilbage til Barcelona.

Umiddelbart tror undertegnede dog mere på, at de må "nøjes" med Wijnaldum og Depay, der begge har kontraktudløb med deres respektive klubber denne sommer. Wijnaldum har udtrykt et ønske om at fortsætte i Liverpool, men forhandlingerne om en ny kontrakt skulle være gået i stå.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED