Stærkt Watford-comeback mod Arsenal

Af Michael Christiansen
15.09.2019 Kl. 17:30
Søndag aften hentede Watford et flot point mod Arsenal. Det var Quique Flores' første kamp i spidsen for Watford i denne omgang.

Stakkels Watford har fået en skrækkelig start på sæsonen. Tre nederlag og et enkelt remis giver i alt ét point, og holdet lå inden dagens kamp helt i bunden af tabellen. Målscoren hed 2-8.

Klubben tog derfor for nyligt konsekvensen af de ringe resultater og fyrede træneren, Javi Gracia. Ind i stedet er kommet den tidligere træner i klubben Quique Flores i håb om, at han kan vende skuden.

Og han skulle få sig noget af en ilddåb som manager. Første kamp efter ansættelsen var nemlig søndag aften hjemme mod Arsenal, Premier Leagues nummer syv.

Quique Flores kunne dog se Arsenal tage føringen på Vicarage Road efter 22 minutter ved Pierre-Emerick Aubameyang. Få minutter senere fordoblede selv samme Pierre-Emerick Aubameyang både sin og Arsenals måltotal i opgøret, da han gjorde det til 2-0. Det var den gabonesiske angribers femte sæsonmål. Endnu mere bemærkelsesværdigt var det, at opspillet til målet bestod af ikke færre end 20 afleveringer Arsenal-spillerne imellem. Det er den længste række af sammenhængende afleveringer frem mod en scoring i Premier League i denne sæson. Men også et vidnesbyrd om, at Flores og Watford havde svært ved at følge med i første halvleg.

De skulle dog komme bedre med efter pausen. Efter knap en times spil reducerede den tidligere Manchester United-spiller Tom Cleverly således til 1-2, og efter 79 minutter fik Watford straffespark. Det scorede Roberto Pereyra på, og så stod der pludselig 2-2.

Stillingen holdt hjem, og de to holdt deler derfor med ét point til hver.

Om det var Quique Flores-effekten, der gjorde forskellen, er ikke til at sige, men resultatet er i hvert fald en stor skalp for Watford og den nye manager.