AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:07:2019 19:54
Spurs-profil bliver hjemme fra træningslejr: Trækker op til et salg

Danny Rose vil ikke rejse med Tottenham-truppen til Singapore på onsdag, da backen leder efter en ny klub. Det melder The Telegraph.


Danny Rose har tidligere flere gange luftet tanken om at forlade Tottenham, hvor backen er blevet kædet sammen med Manchester Unted og Manchester City blandt flere. 

Den 29-årige Spurs-spiller har dog aldrig fået et skifte på plads, hvorfor han stadig er at finde i det nordlige London. 

Nu prøver Rose tilsyneladende endnu en gang at komme væk fra The Lilywhites.

The Telegraph skriver således, at englænderen ikke vil rejse med resten af Tottenham-truppen, som onsdag flyver til Singapore, hvor de starter deres preseason-tur i Asien. 

Den tidligere Leeds-spiller vil i stedet blive hjemme i England i forsøget på at få et skifte på plads. 

Rose har stadig to år tilbage af sin kontrakt i Tottenham, men den seneste udvikling må være et tegn på, at klubben og Rose er blevet enige om at ophæve samarbejdet efter 12 år. 

Tottenham forlængede tidligere på måneden Ben Davies' kontrakt frem til 2024, hvilket også kan pege i retningen af, at Spurs-lejren har været klar over Roses ønske om at komme væk i et stykke tid. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED