AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2020 22:14
Spurs-legende: 'Geniale' Eriksen mangler i jagten på trofæer

José Mourinho er hentet til Tottenham for at sikre titler, men han mangler en type som Christian Eriksen mener Glenn Hoddle


De hungrer efter trofæer i Tottenham, hvor mange års fremgang ikke har budt på medaljer af den fineste slags. Den situation er José Mourinho hyret til at løse, og portugiseren har da også en historik rig på titler. 

Men ifølge klublegenden Glenn Hoddle, så mangler Spurs en vigtig (dansk) ingrediens i jagten på den eftertragtede pokal.

- José er en serievinder af trofæer, og han bygger et hold, der kan vinde et. Men selvom de har spændende angribere, der vil score masser af mål, så mangler de en kreativ impuls fra midtbanen.

- Harry Winks er den bedste mulighed, men Eriksen var den spiller. Ikke da han først kom og heller ikke i de sidste 18 måneder, men i de to-tre år midt imellem var han et kreativt geni. 

- Han kunne servere dødbolde på et sølvfad, og han kunne få det bedste ud af (Dele) Alli og Harry Kane ved at give dem masser af chancer og åbne modstanderne med den kreative impuls, udtaler Hoddle ifølge Goal.

Tottenham starter en ny sæsons jagt på titler søndag, når Everton kommer på besøg i London. Der er kickoff kl. 17.30. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED