Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:04:2021 15:46
Spurs arbejder på at signe Mourinhos personlige transferønske

Football Insider skriver, at Tottenham så småt er ved at lægge fundamentet for signingen af Marcel Sabitzer til sommer.


Sidste sommer bad José Mourinho personligt Daniel Levy om at anskaffe ham Pierre-Emile Højbjerg. Til sommer er det Marcel Sabitzer, portugiseren skulle ønske hentet til klubben, og Tottenham er allerede godt i gang med at forberede en transfer.

Det erfarer Football Insider.

Den 26-årige østriger nærmer sig sit kontraktudløb i 2022, og da han har afvist Leipzigs seneste forsøg på at forlænge, er der lagt op til et sommersalg. Og Mourinho håber på, at det bliver til Tottenham.

The Special One skulle selv have identificeret Sabitzer som en spiller, der har energien, fysikken og teknikken til at kunne trives i Premier League, og sammen med Milan Skriniar fra Inter skulle midtbanespilleren udgøre portugiserens ønske-signings denne sommer.

Spurs skulle nu være ved at lægge fundamentet for købet af i hvert fald Sabitzer, og holder rapporten fra Football Insider stik, er det en indikator på, at Londonklubben planlægger efter fortsat at have Mourinho som sin manager i næste sæson, når nu Levy arbejder på at signe de spillere, træneren personligt anmoder om.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED