Sprudlende Colombia sender Polen ud af VM

Af Tobias Reffstrup Rasmussen
24.06.2018 Kl. 19:55
David Ospina, Davinson Sanchez og resten af Colombia var flyvende, da de til aften sendte Polen ud i mørket med en 3-0-sejr.
Der var meget på spil, da Polen og Colombia tørnede sammen i aften. Begge mandskaber havde tabt deres kamp i første runde imod henholdsvis Senegal og Japan.

Columbia fik sig et lille chok, da Arsenal-keeper David Ospina få minutter inde i kampen måtte tilses efter et sammenstød med en polak, men målmanden klarede den. Tottenham-spiller Davinson Sanchez og Southampton-manden Jan Bednarek var også i startopstillingerne.

Colombia var bedst i første halvleg og kom også foran efter 40 minutters spil, da James Rodriguez slog en fornemt indlæg ind i panden på Yerry Mina, som headede læderet i netmaskerne.

Efter et lille kvarters spil af anden halvleg fik Polens store stjerne, Robert Lewandowski, et godt tilbud, da han tæmmede en lang bold i dybden, men han sparkede lige på Ospina, som kom godt ud af sit mål.

Men det blev Colombia, der igen nettede, da Juan Quintero fandt Radamel Falcao i dybden efter 69 minutter. Den tidligere Manchester United-angriber passerede stensikkert Wojciech Szczesny med en flot ydersideafslutning.

Fem minutter senere var den gal igen for Polen, som blev fanget på en omstilling. James Rodriguez fandt Juan Cuadrado, som kunne løbe alene ned mod Polens mål, hvor han sparkede bolden i kassen til 3-0.

Det blev ved 3-0, og dermed er Polen ude af VM, mens Colombia møder Senegal i tredje runde i en kamp, som Ospina og co. skal vinde.