Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2020 12:36
Sprintkongernes XI: Her er Premier Leagues 11 hurtigste spillere samlet på et hold

Vi har samlet de 11 hurtigste Premier League-spillere på et hold.


Via statistiksiden Opta har vi forsøgt at danne en startellever bestående af de 11 hurtigste spillere, som er blevet målt i denne Premier League-sæson.

Det kommer der ikke et titelvindende mandskab ud af, men de ville uden tvivl kunne spille noget hidsig kontrabold, for der er fart over stepperne med disse 11 spillere.

 

Målmand: Paulo Gazzaniga.

Vi har snydt lidt på målmandsposten, da det ikke er til at finde en ordentlig tid på, hvilken Premier League-målmand som faktisk løber hurtigst.

Derfor bruger vi stats fra FIFA 20, og den hurtigste målmand skulle ifølge Futhead være Paulo Gazzaniga med pace 75.

 

Højreback: Kyle Walker - Topfart denne sæson: 36.94 km/t

Hvis der er noget, man altid har kunnet sige om Kyle Walker, er det, at han har masser fart i støvlerne, og det er stadig ingen undtagelse.

Den 29-årige englænder har måske mistet et par milisekunder, da han var den tredjehurtigste spiller i Premier League for få år siden.

Podiepladsen får han ikke længere, men han er stadig blandt de 10 hurtigste sprintere.

 

Midterforsvarer: Björn Engels - Topfart denne sæson: 36.91 km/t

Den belgiske Aston Villa-forsvarer har ikke set synderligt imponerende ud for det nedrykningstruede mandskab, men sin topfart kan han dog prale med.

Når først de lange starutter kommer op i fart, går det hurtigt.

Midterforsvarer: Caglar Söyüncü - Topfart denne sæson: 37,55 km/t.

Den unge tyrkiske forsvarer er blevet målt til den hurtigste spiller i Premier League denne sæson, samtidigt med at han også har været blandt de allerbedste forsvarere i ligaen.

Det er intet under, at klubber som Manchester City har et godt øje til Söyüncü, og det skyldes ikke kun farten.

 

Venstreback: Ainsley Maitland-Niles - Topfart denne sæson: 37.46 km/t.

Arsenal-spilleren, som vel egentlig foretrækker at spille midtbane, er den næsthurtigste spiller registreret i denne Premier League-sæson.

Når han er blevet brugt - hvilket har været sjældent under Arteta -  har det været som højreback, så mon ikke han også kan dække ind på den modsatte kant med sin alsidighed.

 

Defensiv midtbanespiller: Hamza Choudhury - Topfart denne sæson: 36.93 km/t.

Leicester-spilleren har ikke svært ved at holde trit med de angribere og midtbanespillere, som han skal rende og skærme forsvaret af fra.

 

Central midtbanespiller: Fred - Topfart i denne sæson: 37,28 km/t.

Man skulle tro, det var løgn, men den brasilianske midtbanespiller står noteret for Manchester Uniteds hurtigste tid i denne sæson, selvom han har holdkammerater som Daniel James og Marcus Rashford.

 

Offensiv midtbanespiller: Phil Foden - Topfart i denne sæson: 37,12 km/t.

Manchester City-stortalentet har mest et renomme som en stor tekniker, men fysisk kan han åbenbart også løbe fra de fleste, når der er behov for det.

 

Højre forward: Daniel James - Topfart i denne sæson: 36.90 km/t.

Han er blevet beskrevet som lidt af en one-trick pony, men hvorfor skulle man også ændre noget, som fungerer ganske godt?

James er den Manchester United-spiller, som har lavet flest assists i denne sæson, og var hans medspillere hurtigere til at komme med ind i feltet, ville det være et tocifret antal.

 

Venstre forward: Harvey Barnes - Topfart i denne sæson: 37.03 km/t.

Leicester er igen repræsenteret på listen med endnu en spiller i form af stortalentet Harvey Barnes, der både løber meget, men også løber hurtigt, når der er behov for det.

 

Angriber: Shane Long - Topfart i denne sæson: 37.35 km/t

Long bliver måske aldrig nogen stor målscorer, men det er jo ganske passende, at han har rekorden for det hurtigst scorede mål i Premier League nogensinde - efter 7.69 sekunders spil.

Han er også den tredjehurtigste spiller registreret i denne sæson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED