Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:05:2021 10:21
SPOTTET: Liverpools 21/22 hjemmebanetrøje sat til salg

Flere aviser beretter om, at Liverpools hjemmebanetrøje for den kommende sæson er identificeret.


Liverpool skiftede forud for sidste sæson deres trøjesponsorat med New Balance ud med Nike, som simpelthen havde flere penge at skyde med.

The Reds indkasserer 27,5 millioner pund om året for denne aftale, hvor Nike i den indeværende sæson har stået bag den første Liverpool trøje nogensinde.

Nikes første trøje har været en overordnet succes, selvom spillet på banen har haltet, og nu er det så blevet tid til deres anden forsøg.

Lækningen af Liverpools 2021/22 hjemmebanetrøje dateres faktisk allerede tilbage til den 12. marts, hvor Footy Headlines bragte billeder af en prototype.

Nu kan aviser som The Mirror bekræfte, at der dengang var tale om det rigtige design, eftersom trøjen er blevet spottet til salg, mens dens autentitet skulle være intakt.

I øvrigt har trøjen fra de nye billeder et lidt varmere skær, mens det det ligner, at grundfarven har en rillet tendens, hvilket ikke var tilfældet med prototypen.

Se hjemmebanetrøjen her:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED