Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:09:2020 09:35
Sportsdirektør: United er gået glip af et af de største talenter i Europa

Lille-sportsdirektør Luis Campos mener, Manchester United lod et af de største talenter i europæisk fodbold gå i form af Angel Gomes.


Manchester United lod ikke Angel Gomes gå uden kamp, men selvom klubben tilbød ham en lukrativ kontraktforlængelse, kunne man efter alt at dømme ikke love den fornødne spilletid.

Derfor forlod den engelske playmaker med portugisiske rødder klubben på en fri transfer denne sommer til fordel for Lille, som efterfølgende udlejede ham til Boavista i Primeira Division.

Og det er noget af en spiller, Manchester United har mistet, mener Lille-sportsdirektør Luis Campos.

- Angel bliver nødt til at spille 30-40 kampe på en sæson, og sker det, tror jeg, han vil vise, at han er et af de største talenter i Europa lige nu, fortæller sportsdirektøren til O Jogo.

- Jeg har set ham adskillige gange live for mancehster United og de engelske ungdomslandshold, og jeg bliver nødt til at gentage: Han er et af de største talenter, han mangler bare de nødvendige betingelser for at eksplodere.

Spilletiden var relativt begrænset i Manchester United, hvilket også skulle have været hovedårsagen til, at Gomes besluttede sig for at søge andre græsgange.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED