Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:08:2021 22:50
Sportsdirektør om Spurs-emne: 'Fiorentina-stjerne bliver i klubben denne sommer'

Fiorentina-stjernen Dusan Vlahovic forlader ikke Italien denne sommer, lyder det fra Fiorentina-sportsdirektør Joe Barone.


Fiorentinas 21-årige stjerne-angriber Dusan Vlahovic har været rygtet væk fra Firenze hele sommeren til fordel for enten Atletico Madrid eller Tottenham.

Den spanske topklub har været oppe at byde 60 millioner pund på serberen, men Fiorentina har takket nej, og det vil de også gøre, hvis Fabio Paratici og Tottenham skulle forhøre sig.

- Vlahovic vil blive denne sommer, han er ikke til salg. Han er urørlig, som vores præsident allerede har sagt, lød det fra Fiorentinas sportsdirektør Joe Barone overfor DAZN.

Sportsdirektøren i Spurs, Fabio Paratici, har i måneder været rygtet i færd med at udnytte sine italienske forbindelser til at lande en aftale med Fiorentina-angriberen, såfremt Harry Kane skifter til Manchester City.

Kane er stadig at finde i Tottenham, hvor Citys næste træk er uklart, men The Lillywhite er ikke desto mindre tvunget til at forberede sig på et tab af englænderen.

Her har Vlahovic været udset som en oplagt erstatning efter en gennembrudssæson i Serie A, men dette kommer altså ikke på tale.

Tottenham har tidligere sat ind efter en anden Serie A-stjerne i Lautaro Martinez i Inter, men heller ikke han er til at lirke fri.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE