AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2018 08:40
Sportsdirektør med klar besked: Keita bliver her sæsonen ud

RB Leipzigs sportsdirektør slår fast, at Naby Keita ikke forlader klubben til fordel for Liverpool i dette transfervindue.


Liverpool og RB Leipzig nåede i sommer til enighed om en aftale, der betød, at midtbanespilleren Naby Keita ville skifte til Merseyside-klubben i sommeren 2018. 

På det seneste har der dog været mange rygter om, at Keita allerede kan være på vej til Anfield i dette transfervindue, men det afvises prompte af RB Leipzigs sportsdirektør, Ralf Ragnick: 

- Spilleren har ikke fortalt os, at han vil væk, og der har heller ikke været bud fra Liverpool. Han vil gerne væk til sommer, men han spiller sæsonen færdig her. Der er ikke mere at sige i den sag, siger Rangnick til Sky Deutschland. 

Tidligere på ugen blev rygterne også afvist af klubbens cheftræner, Ralph Hasenhüttl, og det tyder dermed på, at Keita først kan trække Liverpool-trøjen over hovedet til sommer. 

Liverpool har angiveligt betalt i omegnen af £55 mio. for Keita, der i går scorede til 1-0 i RB Leipzigs 3-1 sejr over Schalke. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED