AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:09:2022 20:42
Sportschef: Derfor trak Manchester United sig fra handel

Handlen var på rygtebørsen i løbet af sommeren.


I sommer gik der vedvarende rygter om, at Manchester United ønskede at hente Bolognas 33-årige østrigske angriber, Marko Arnautovic.
 
Det var dog en handel, som fans protesterede kraftigt imod, blandt andet ved at synge højlydt, og det fordrede ifølge The Athletic klubben trak sig ud af en potentiel handel.
Men ifølge den italienske klubs sportschef gemmer der sig en anden fortælling bag, hvorfor United i sidste ende valgte ikke at føre handlen ud i livet.
 
- Vi understregede konstant, hvor meget vi tror på ham. United trak sig ikke ud af handlen på grund af fansene, kun fordi Arnautovic forstod hvor vigtig, han var for Bologna-projektet.
 
- Han håndterede det som en sand mester, og han forstod hvad det betød for Bologna for by og som klub, siger Bolognas sportsdirektør, Marco di Vaio, i et interview med den italienske avis Corriere dello Sport.
 
Marko Arnuatovic har startet denne sæson forrygende, hvor det indtil videre er blevet til seks mål i syv kampe i Serie A.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE