AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:03:2017 23:45
Spiltips til Premier League - Sådan ser vi på weekendens runde

Der er igen fuldt program i Premier League, og vi har samlet nogle fiduser til dig her


Lørdag 16.00 - Sunderland-Burnley, Under 2.5 mål - Odds 1.70 hos Bet365

Det er to hold i problemer, der mødes her. Hjemmeholdet har ikke scoret i fem ud af de sidste seks kampe og har tabt tre på stribe. Burnley var ved at give Liverpool en skræk i livet i sidste weekend, men de har stadig kun fået to point ude hele sæsonen.

Lørdag 16.00 - West Ham-Leicester, Over 2.5 mål - Odds 1.80 hos Bet365

Leicester er high flying efter to sejre i træk i Premier League og en kvartfinale i Champions League. Det minder om noget, vi har set før, og da West Ham er uden sejre i fire kampe i træk, så kan vi godt se en målrig kamp foran os.

Lørdag 16.00 - Crystal Palace-Watford 1 - Odds 1.90 hos Bet365

Crystal Palace har fået ny luft i bunden med tre sejre i fem kampe, mens Watfords opblomstring er visnet igen. De har desuden tabt syv af deres sidste ni udekampe, så Christian Bentekes målnæse kan begynde at vejre en sejr her.

Lørdag 16.00 - Stoke-Chelsea 2, Vindermargin 1 - Odds 3.50 hos Bet365

Chelsea kommer som regel blæsende og det med god grund. De er ubesejrede i 18 ud af de sidste 21 kampe i Premier League og i 19 ud af de sidste 21 kampe mod Stoke. Hjemmeholdet har dog ikke tabt i otte kampe i træk hjemme. Chelsea skal nok vinde, men det bliver smalt.

Lørdag 18.30 - Bournemouth-Swansea, Over 2.5 mål - Odds 1.70 hos Bet365

Der har været over 2.5 mål i 15 ud af de sidste 16 kampe for Swansea, som har lukket mindst to mål ind i seks ud af de sidste syv udekampe, som de har tabt tre i træk af. Bournemouth er ubesejrede i deres seneste fem kampe mod Swansea, og der har været over 2.5 mål i deres otte sidste indbyrdes kampe.

Søndag 13.00 - Middlesbrough-Manchester United, Under 2.5 mål - Odds 1.66 hos Bet365

Middlesbrough skal skrive et nyt kapitel i historien efter fyringen af Aitor Karanka i midtugen. De har dog det svageste angreb i de seks øverste rækker med blot 19 scorede mål. United er uden Ander Herrera, Paul Pogba og ikke mindst Zlatan Ibrahimovic og har et presset program, så vi har svært ved at se en målrig kamp her.

 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE