AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:02:2020 14:26
Spillersalg er nødvendigt: Uniteds transferbudget er lavere end Chelseas

Det seneste kvartalsregnskab viste, at Manchester United ikke har ligeså kolossal en pengereserve liggende til at bruge på transfers, som man kunne forvente.


Manchester United har i øjeblikket "kun" £101 millioner kroner stående i banken, som kan bruges på spillerindkøb til sommer. Det er markant lavere end de £150 millioner, som rivalerne fra eksempelvis Chelsea skulle have til rådighed.

Derfor bliver klubben formentligt nødt til at sælge en række spillere for at generere flere penge til klubbens transferbudget.  Det skriver The Athletic.

Det er det seneste køb af Bruno Fernandes, som indledningsvist kostede klubben £47 millioner, samt sidste sommers rekordkøb af Harry Maguire, som har drænet The Red Devils' pengereserver.

Normalt bliver en transfer betalt over flere omgange, men Leicester forlangte samtlige £80 millioner for den 26-årige forsvarer betalt øjeblikkeligt, og det kan mærkes på kistenbunden hos Manchester United i dag.

£101 millioner - svarende til 890 millioner kroner - er selvfølgelig også en slat penge, men spørgsmålet er, om det faktisk rækker til at købe en spiller som eksempelvis Jadon Sancho, som er værdisat til minimum £100 millioner.

Der har været historier i den engelske presse om, at Manchester United planlægger efter at lave tre til fem signings til sommer, men der vil formentligt være behov for at sælge spillere først.

Det mest åbenlyse salg er selvfølgelig af Paul Pogba, som helt tydeligt selv ønsker at forlade klubben. Klubben skulle officielt kræve op mod £150 millioner for franskmanden, men adskillige kilder inden for fodboldindustrien fortæller til The Athletic, at Manchester United formentligt må nøjes med en pris tættere på £80 millioner.

Derudoer skulle spillere som Jesse Lingard, Andreas Pereira og potentielt Chris Smalling også være til salg, men du kan næppe forvente at tjene mere end £50 millioner på salget af trioen - og det er måske endda højt sat.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED