AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2018 19:22
Spilforslag til weekendens PL-kampe: Chelsea bliver presset af Leicester

Så er vi klar med de udvalgte spilforslag til weekendens Premier League-runde.


Lørdag kl. 16.00 - West Bromwich - Brighton - X - 3,05 @ NordicBet

West Bromwich slog Exeter City med 2-0 i FA Cuppen og fik dermed den første sejr siden 3-1-sejren ude over Accrington Stanley i Liga Cuppen tilbage i august.

I den mellemliggende tid har holdet spillet 20 kampe i Premier League uden at vinde så meget som en eneste, hvorfor det næsten virker overraskende, at holdet trods alt har hentet 16 point hidtil i sæsonen.

Brighton tog mandag en 2-1-sejr over Crystal Palace i FA Cuppen, og holdet har dermed blot tabt én af de sidste seks kampe.

Med langtidsskadede Steve Sidwell som undtagelse er Brightons trup skadesfri, og det kan vise sig at være en fordel på bagkanten af et hårdt juleprogram. West Bromwich har omvendt tvivl om både Johnny Evans, Matt Phillips og Kieran Gibbs, mens Nacer Chadli og James Morrison meldes definitivt ude.

West Bromwich har igennem det meste af sæsonen manglet evnerne til at vinde kampe, mens Brighton formentlig vil stille sig tilfredse med det ene point efter en sæson, hvor holdet står på 2-2-7 på udebane.

Vi tror på en jævnbyrdig, småkedelig og målfattig kamp, hvor X’et i virkeligheden er det mest realistiske udfald til et odds på den gode side af 3,00 gange pengene.

Lørdag kl. 16.00
Watford - Southampton
1
2,45 @ NordicBet

Det er to hold i krise, der mødes på Vicarage Road, når Watford tager imod Southampton. Gæsterne har ikke vundet en eneste af de seneste ni kampe i ligaen, mens Watford i det mindste kan prale af en enkelt sejr i samme tidsrum.

Til gengæld vandt begge hold i FA Cuppen sidste lørdag, og det må give et skud af selvtillid, mens en hel uges kamppause forhåbentlig har gjort underværker for fysikken.

Watford skal i hvert fald ”kun” undvære en lille håndfuld stamspillere, og det er en klar fremgang i forhold til de sidste måneder af 2017, hvor holdkortet næsten skrev sig selv for Marco Silva.

Southampton har til gengæld sagt farvel til forsvarsprofilen Virgil van Dijk, som dog ikke har spillet for holdet siden midten af december, mens Wesley Hoedt formentlig også er ude sammen med topscorer Charlie Austin.

Det er hårde fravær for Southampton, som formentlig vil komme til Vicarage Road med en plan om at stå lavt på banen i en satsning på omstillinger og med det ene point som succeskriterium.

Det betyder formentlig, at en eller to scoringer vil være nok til at tage sejren for Watford, og det er ikke umulige betingelser for det ambitiøst spillende hold, som har scoret mål i de sidste seks hjemmekampe.

Lørdag kl. 18.30
Tottenham - Everton
X
6,40 @ NordicBet

Everton-eksperimentet har holdt pause siden årets første dag, hvor The Toffees tabte med 0-2 hjemme til Manchester United. Vi er dermed oppe på to tab i træk, hvorfor indsatsen her skrues op til 40 kr.

Modstanderen er Tottenham, som faktisk spillede uafgjort i holdets seneste ligakamp. Spurs er dermed oppe på fem uafgjorte i denne sæson, hvoraf de fire er faldet på eget græs.

Tre af de sidste fem indbyrdes opgør mellem holdene er endvidere endt med en pointdeling, så tro mod systemet spiller vi atter pengene på et yderst velbetalt X med en god fornemmelse i maven og en forrentning af det hidtidige indskud på flotte 83 procent.

Regnskab for ”Everton-eksperimentet”:
Indskud i denne runde: 40 kr.
Samlet indskud: 1.100 kr.
Samlet gevinst: 2.012 kr.
Profit: 912 kr.

Lørdag kl. 16.00
Chelsea – Leicester
1 & Begge hold scorer
2,85 @ NordicBet

Chelsea har endnu ikke vundet en kamp i 2018, hvor to opgør mod Arsenal i henholdsvis Premier League og Liga Cuppen samt en FA Cup-kamp mod Norwich alle er endt uafgjort.

Det skal der laves om på hjemme imod Leicester, som indledte året med en hjemmesejr på 3-0 over Huddersfield i Premier League, før holdet skuffede med 0-0 ude mod Fleetwood i FA Cuppen.

Chelsea har et godt tag på Leicester, som man har slået i 12 af de sidste 14 indbyrdes opgør. De to hold spiller gerne målrige opgør mod hinanden, og Leicester har da også scoret mål i fire af de sidste seks besøg på Stamford Bridge.

Imod spillet taler, at Chelsea har holdt målet rent i 7 af 11 hjemmekampe. Til gengæld har Leicester scoret mindst ét mål i de sidste syv udekampe, hvilket i det seneste tilfælde var Anfield.

Med fordel af hjemmebane og en næsten skadesfri trup bør Chelsea vinde kampen over Leicester, men til odds 2,85 lader vi os gerne friste af, at udeholdet nok skal formå at omsætte mindst en af de forventede kontrachancer til mål.

Søndag kl. 17.00
Liverpool - Manchester City
Sergio Agüero scorer
2,10 @ NordicBet

Sergio Agüero har fået en formidabel start på 2018 med fire scoringer i tre kampe afviklet på bare en uge. Nu venter så en udekamp mod Liverpool, som efter alt at dømme kommer til at blive forholdsvis målrig.

I hvert fald har Liverpool spillet til over 2,5 mål i de seneste fem kampe, mens Manchester City blot har forladt banen uden at score én gang i 22 ligakampe.

Den 29-årige argentiner scorede en enkelt gang, da Manchester City vandt det omvendte opgør med 5-0. Det er symptomatisk for Sergio Agüero, som er i gang med sin syvende sæson for Manchester City: kun i 2013/14-sæsonen, hvor han scorede 17 mål i 23 kampe, scorede han ikke imod Liverpool.

Liverpool har kun holdt målet rent i tre af de sidste otte kampe, og hvis City skal på måltavlen på Anfield, er Sergio Agüero lige nu det bedste bud på en målscorer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE