AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:06:2018 01:21
Spilforslag til VM: Tre skarpe til England - Panama

Så er vi klar med tre skarpe spilforslag til opgøret imellem England og Panama.


Hårdt kort-spil i vente, når England møder Panama. Der er kampstart søndag klokken 14:00.

 England fik med nød og næppe sejren i hus mod Tunesien i en rodet kamp, hvor "VAR" og en hulens masse spildte chancer gjorde, at kampen endte 2-1. Harry Kane kan englænderne dog regne med og med to mål fra hans fødder af, så har England hidtil skaffet sig 3 vigtige point i gruppe G.

Men hvad med resten af truppen? 
 
Det er et engelsk hold, som stadig leder efter deres spil og sammen med landstræner Gareth Southgate har de endnu til gode at vise, at VM-titlen er en mulighed.
 
Denne VM-puljekamp bliver i øvrigt det første opgør mellem England og Panama nogensinde.
 
England møder søndag ”bisserne” fra Panama, som er kendt for at tackle igennem og hermed er spilforslaget på kampen da også på et kortspil – mange kort endda. Panama tabte 3-0 til Belgien og i den kamp indkasserede Panama hele 5 gule kort, mens Belgien også måtte slå fra sig og indkasserede 3 gule kort.
 
Et lignende scenarie kan meget vel ske igen til lørdagens VM-kamp, hvor de engelske spillere hellere ikke ligger fingre imellem. Især ikke Kyle Walker, som var skyld i straffesparket til Tunesien i den første kamp. Derfor tror vi på, at City-proflilen Walker får en advarsel.
 
Kyle Walker får et gult kort til odds 3,20, @LeoVegasSport
 
VAR har spillet en stor rolle og der har været rekordmange straffespark ved slutrunden indtil nu. Det tror vi kommer England til gode i en kamp, hvor de formodentligt kommer til at sværme om Panamas felt.
 
England får straffespark i kampen til odds 3,00 @bwin
 
Alternativt bet på kampen: Der bliver scoret 2 eller 3 mål til odds 1.95 bet365
 
Forventet startopstilling for England (3-1-4-2)
Målmand:Pickford
Forsvar: Walker, Stones, Maguire - Henderson
Midtbane:  Trippier, Rashford , Dele Alli, Young
Angreb:Sterling, Kane
 
Forventet startopstilling for Panama (4-1-4-1)
Målmand: Penedo
Forsvar:  Murillo, Torres, Escobar, Davis
Midtbane: Gomez - Barcenas, Cooper, Godoy, Rodriguez
Angreb:Perez

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE