AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:02:2019 11:51
Spilforslag til Premier League: Tre alternative singler til 26. spillerunde

Efter pletskud i sidste runde ved at forudsige, at Manchester United ville vinde med nøjagtigt et mål i udekampen mod Leicester, er vi på PLBOLD.dk igen klar med ugens forslag til rundens bedste singler.


Lørdag kl. 16:00 - Liverpool vs Bournemouth - 3-0 - 8,00 @ Bet365

Presset er større end nogensinde før på Liverpool i lørdagens hjemmekamp mod Bournemouth, der på den anden side også må tænkes at være lidt af en ønske modstander.

The Cherries er nemlig kun tabellens 16. bedste udehold, mens de er dem der har lidt næst flest nederlag - ni ud af 12 kampe. De har tilmed tabt deres seneste hele syv udekampe i streg, hvor fem af de seneste seks ovenikøbet har været med rent.

Derfor kunne det med stor sandsynlighed tænkes, at Liverpool brugte kampen til at komme tilbage på sporet, få deres stjerner i gang, og slå en mindre modstander med tre til fem mål.

Jeg holder dog stadig fast ved en af de 'mindre' storsejr alene af den grund, at Liverpool simpelthen ikke har været farlige nok på de seneste - javel, de har en masse kvalitet, farlige spillere og kan godt vinde komfortabelt, men en ren målfest ligger omvendt ikke i kortene.

Liverpool har en gang tidligere vundet 3-0 på Anfield i den indeværende sæson, da de dengang slog Southampton, som også må siges at være forholdsvis ligeværdige med Bournemouths kvaliteter.

Otte gange igen er næsten nødt til at blive udnyttet.

Lørdag kl. 16:00 - Southampton vs Cardiff - 'Southampton vinder + Ward-Prowse scorer' - 6,00 @ Bet365

Southampton spiller bedre og bedre, mens Cardiff fortsat er elendige væk fra eget græs. Derfor ender det med en hjemmesejr samt et mål af formstærke James Ward-Prowse, der enten opererer på venstre kanten eller som fremskudt 8'er.

The Saints har ikke tabt i fem kampe og kunne have hentet deres tredje sejr i samme tidsrum, hvis ikke det havde været for en forlænget arm i det 94. minut af Jack Stephens i lørdags mod Burnley. Vigtigst af alt, så spiller de godt.

Cardiff hentede godt nok en vigtig hjemmesejr senest over Bournemouth, men det ændrer stadig ikke på, at de er ligaens næst dårligste udehold med ynkelige fem point i 12 kampe - derfor er en hjemmesejr nærmest selvskrevet.

Man har længe kendt til maestroen Ward-Prowse' talenter og stærke højre ben, der både besidder styrke, præcision, knæk og skru, og nu er den 24-årige englænder så også begyndt score. 

Tre mål er det blevet til i hans seneste fire kampe, hvor kreatøren mildest talt har været i hopla, hvilket næsten gør, at en Ward-Prowse-scoring bør forventes, hvis The Saints skulle vinde.

Søndag kl. 17:00 - Manchester City vs Chelsea - Manchester City (-2) - 4,20 @ NordicBet

Manchester City har en målscorer på 37:3 siden årsskiftet og har allerede midt i februar mere eller mindre lukket hullet til Liverpool - Chelsea er, trods den seneste 5-0 sejr over Huddersfield, ikke helt sig selv for tiden.

Ud over det, som statistikkerne viser, så spiller Manchester City også langt bedre end de forrige par måneder og virker død farlige med alt, de foretager sig.

Chelsea har omvendt tabt hele tre udebanekampe i træk, hvor den seneste var med de fornedrende cifre '4-0'.

Med et kollaps som mulighed samt en generel negativ form og stemning omkring klubben, kan det gå helt galt mod et så harmonisk og stålfast hold, som City er lige nu.

Det kan blive et grimt nederlag for Chelsea, og derfor bør 'City til at vinde med mindst tre overskydende mål', antages som det rene gaveodds - især til over fire gange igen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED